SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Dondurulmuş gıdalar besin değeri açısından zengin mi?

Taze sebze ve meyve sağlıklı beslenmenin vazgeçilmezi. Onları en taze haliyle tüketmek de bir o kadar önemli. Ancak meyve ve sebzelerde besin değeri kaybı, dalından kopartıldığı anda başlıyor ve bunların soframıza kadar olan yolculuğu süresince devam ediyor. Burada akıllara meyve ve sebzeleri taze saklamak için başvurulan dondurma yöntemi geliyor. Peki, en iyi dondurma yöntemi hangisi? Mutfak Ürünleri ve Margarin Sanayicileri Derneği (MÜMSAD) Genel Koordinatörü, Gıda Mühendisi Ebru Akdağ cevapladı

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Sağlıksız cildin 4 işareti! Kaşıntının nedeni bakın neymiş
  2. Temel nedeni aşırı kasılma! Makat çatlağına 6 doğal çözüm
  3. Makinedeki tıkırtının sebebi! 30 yıllık usta uyardı: Banyo paspaslarını parçalıyor
  4. Uzmanlar uyarıyor: Tüp bebekte başarının sırrı, tedaviye erken başlamak
  5. Havalar ısındı ayaklar mantarlandı! 15-20 dakika suda bekletin, yazın rahat edin
  6. Mantı hamuru açmaya üşenenler buraya! Kayseri usulünü aratmıyor, çok pratik
  7. Detoks, cilt bakımı, bağışıklık tek kabukta! Çöpe değil tabağa atın, idrar söktürüyor
  8. Tarakta biriken tozu kiri affetmiyor! 10 dakika bekletin, yeni gibi olacak
  9. Chia mı keten mi tartışmasına nokta! Biri Türkiye'den biri Meksika'dan, işte cevabı
  10. İçindeki mercimek kıymayı aratmıyor! Yufkası kıtır kıtır, komşu çatlatan börek tarifi

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.