SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Dondurulmuş gıdalar besin değeri açısından zengin mi?

Taze sebze ve meyve sağlıklı beslenmenin vazgeçilmezi. Onları en taze haliyle tüketmek de bir o kadar önemli. Ancak meyve ve sebzelerde besin değeri kaybı, dalından kopartıldığı anda başlıyor ve bunların soframıza kadar olan yolculuğu süresince devam ediyor. Burada akıllara meyve ve sebzeleri taze saklamak için başvurulan dondurma yöntemi geliyor. Peki, en iyi dondurma yöntemi hangisi? Mutfak Ürünleri ve Margarin Sanayicileri Derneği (MÜMSAD) Genel Koordinatörü, Gıda Mühendisi Ebru Akdağ cevapladı

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Buzdolabının üstünden kimyasal yayıyor! Evinizin en tozlu ve sıcak alanına dikkat
  2. Mağazadan alınmış gibi yapıyor! Ayakkabı boyasıyla tüm çizikler anında yok oluyor
  3. Buzdolabına sindiyse tıpayla son verin! 1 gece bekletmek yetiyor, sonuç inanılmaz
  4. Kahvaltılara lezzet katan pişiyi Airfryer'da deneyin! Puf puf kabaran az yağlı tarif
  5. Utandıran pis kokuya 'nişasta' çözümü! Bot ya da çizme fark etmez, anında kesiyor
  6. Rus kadınların güzellik sırrı ifşa oldu! 13 yaşında öğreniyorlar, anahtarı güneşmiş
  7. 5 ayda 36 kilo verdiren diyet listesi! 'Hatamdan ders çıkardım, sadece bunları yedim'
  8. Tırnak mantarlarına kökten çözüm! Birkaç damlası yetiyor, kuru tutun
  9. Elde de oluşuyor, çiller için en etkili çözüm! 10 dakika bekletip durulayın
  10. Kotları eskiten kritik hata! Her defasında makineye atmayın, sırrı sirke ve suda

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.