SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Doğru hazırlanmayan turşular zehirliyor!

Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan turşu, doğru hazırlandığında hem sağlıklı hem de iştah açıcı özelliği ile öne çıkıyor. Turşu kurarken dikkat edilmesi gereken en önemli faktör ise hijyen. Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Bölümü’nden Uz. Dr. Asiye Yir, turşu hazırlarken dikkat edilmesi gerekenler hakkında bilgi verdi.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Yaşla birlikte ilerliyor! Yaşam kalitesini etkiliyor: ‘Kataraktı önlemek mümkün’
  2. Beyazları kar gibi yapan Kadir Ezildi yöntemi! Böyle durulayın, deneyen yaşadı
  3. Evde de yapılır, tereyağ varsa tamam! Lokuma dönüyor, 40 yıllık ciğerci tarifi
  4. 2 damlasıyla havuç kıtır kıtır olsun! Kararmıyor, sebzelikte tazecik kalıyor
  5. Meyve ve tatlıyı iftar sonrasına bırakın! Ramazan’da kalp sağlığını korumak mümkün
  6. 1 kez ovalayınca bitecek! Tenceredeki yanıklardan eser yok, iş bitirici folyo
  7. Dudak üstündeki çizgileri botokssuz yok etti! Cep dostu, yanından ayırmıyor
  8. Su geçirmez maskara göz yakabilir! Fırçadan anlaşılıyor, temizlemek şart
  9. Saçını seven şampuan kullanımını azaltsın! Telleri yıpratıp dengeyi bozuyor
  10. Cam silmek için en doğru saat! İçi ile dışı farklıymış, kirler yağ gibi akacak

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.