SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Deniz ürünleri ne kadar ve nasıl tüketilmeli?

Balık, karides, kalamar, istiridye, yengeç, ıstakoz, midye gibi deniz ürünleri sağlıklı bir beyin, kalp ve bağışıklık sistemini destekleyen protein, omega-3 yağ asitleri, B12, demir, çinko, magnezyum bakımından zengindirler. Bununla birlikte deniz ürünleri en yaygın gıda alerjenlerinden biridir. Deniz ürünlerinin aşırı tüketimi vücuda zarar verebilir. Uzman Diyetisyen Aslıhan Küçük Budak deniz mahsüllerinin tüketimi hakkında bilgi verdi.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Kaliteli parfümü ele veren taktik! Şişedeki 'EDP-EDT-EDC' kısaltması böyle işe yarıyor
  2. Süpürgeye koyunca mis gibi kokacak! Ev hanımlarının gizli tüyosu, ne varsa vakumluyor
  3. Ne sirke ne maden suyu! Çıtır çıtır böreğin sırrı sosunda ve yufkasında saklı
  4. Yüzdeki ölü deriyi arındıran kahve-kil maskesi! Anında etki ediyor, yağlıysa birebir
  5. Geçmek bilmeyen öksürüğe Çin reçetesi! Boğazdaki gıcık hissini tık diye kesiyor, işte tarifi
  6. Pek çok çiftin hayali! İşte bebek sahibi olmanızı zorlaştıran 5 faktör
  7. Duş almak için en doğru vakit ne zaman? Saçınıza bakın: Sabah-akşam farklıymış
  8. Evinizdeki uzatma kablosuna sakın takmayın! Saç şekillendiriciler de işin içinde
  9. Renkleri eşit değilse hemen boyamayın! Doğal açıcı mucizesi, tek fıs yetiyor
  10. Göz altının tek çaresi çay poşetlerindeymiş! Çöpe atmadan kullanın

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.