SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Daha lezzetlisi yok! Sodayla çıtır çıtır oluyor, şipşak hazırlanıyor

Karnabahar, çoğu zaman pek sevilmeyen sebzelerden biri gibi görünse de doğru pişirildiğinde tadına doyum olmaz. Sodalı harçla kızartıldığında, dışı çıtır çıtır, içi yumuşacık olan enfes bir lezzete dönüşüyor. İşte püf noktalarıyla birlikte nefis bir aperatif yemek tarifi.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Revaniyi sevmeyene sevdirecek tarif! İrmik bile kullanılmıyor, çaya kadar hazır
  2. Kar ülkemizi etkisi altına aldı! Bu önlemleri almadan dışarı çıkmayın
  3. Lahanayı sarıp böyle buzluğa atın! Davetsiz misafir için birebir, aylarca taptaze kalıyor
  4. Rozalı cildi mahvediyor! Bu bileşenler yoksa sakın kullanmayın
  5. İskandinav sarısına kavuşmak çok basit! Sırrı bebek saçlarda: 'Güneş açmış gibi duracak'
  6. Hücreleri yenileyen formül! Cildi bebek gibi yapan 'Aynısefa' yağı
  7. 5 yıldızlı otellerin havlu ağartma yöntemi: Karbonat-limon! Yumuşatıcıya taş çıkartır
  8. Musluk üzerine asılan bez en kötüsü! Tam tersi etki yaratıyor, 30 saniye ısıtmak şart
  9. Ne zeytinyağı ne de ayçiçeği! Kızartmayı şölene çevirecek, yüksek ısıya da dayanıklı
  10. Uzun süre oturuyorsanız dikkat! Sakrum ağrısı günlük yaşamınızı etkileyebilir

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.