SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Çürüdüyse, bayatladıysa atmayın! Hepsi farklı bir yemeğe dönüşüyor, çok tasarruflu

Gün geçtikçe mutfağınızda bekleyen meyve ve sebzeler çürümeye, solgunlaşmaya başlayabilir. Bu durumu önleyebilmek için besinleri daha taze tutabilmenin çeşitli yolları bulunuyor. İşte bazı alternatifler.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Sert kabuklarının içindeki sinarin ilaç gibi! İyi gelmediği hastalık yok, karaciğer dostu
  2. Acıdan kızaran gözlere İbn-i Sina reçetesi! Suyunu balla karıştırınca yanmayı alıyor
  3. Sabahları kalkıp içen ip gibi oluyor! Ihlamurdan gelen detoks, limonlu suya rakipmiş
  4. Makinedeki 3'üncü göz bu işe yarıyormuş! Zorlu kirleri affetmeyecek, sonuç tertemiz
  5. Faydasını duyan evinden eksik etmeyecek! Doğal probiyotikmiş, asırlık sirke anası
  6. Narı tuzlayıp yiyince temizliyormuş! Yemekten sonra rahatlatan etki, şifa deposu
  7. Doğal yollarla şekillendirince bozulmuyor! 1 kez uygulamak yeterli, dolu görünecek
  8. Elinize ne gelirse buzdolabının üzerine koymayın! Kimyasal yayıyor, verimi sıfırlıyor
  9. Mağazadakilere taş çıkartacak taktik! Ahşaptaki çizikleri siliyor, cevizle müdahale şart
  10. Buzdolabına sindiyse tıpayla son verin! 1 gece bekletmek yetiyor, sonuç inanılmaz

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.