Çöpe dökmeye son! Kısırdaki fazla tuzu vantuz gibi çekiyor, kaynatmak yetiyormuş
Aperatif lezzetlerin başında gelen kısır herkesin severek tükettiği nefis yiyeceklerdendir. Ancak bazı durumlarda kısırın lezzetini ayarlayamamış olabilirsiniz. Çöpe atmak yerine kısırın fazla tuzunu hemen alabilirsiniz. İşte lezzeti dengeleyen tüyo.
10.09.2024 - 16:12
|
Son Güncellenme: 10.09.2024 - 16:24
Herkesin severek tükettiği kısır, ölçülere dikkat edilmediği zaman lezzetine yansıyabilir. Eğer yaptığınız kısır fazla tuzlu olduysa bu yöntemi deneyerek tadını dengeleyebilirsiniz. İşte pratik tarifin sırrı.
İlginizi Çekebilecek Haberler
Göz altındaki koyu halkalara artık yer yok! Tek hamlede kapatıcıyı sabitleyen yöntem
Tepeden tırnağa yenileme etkisi var! Saçı parlatıp halat gibi güçlendiriyor
Obezite, diyabet, depresyon, anksiyete! ‘Nedeni uykusuzluk olabilir, ciddiye alın’
Türk kahvesini hiç böyle bilmedik! Telvesini buzdolabına koyanlar şaştı kaldı, iksir gibi
3 gün tüketen yaşıyor! Demirde pekmezi sollayan, kan şekerini düşüren süper besin
Ayağı şişiren ödemi söküp atıyor, ağrıyı şıp diye kesiyor! 15 dakikada gelen rahatlık
'Düdüklü patlar mı' korkusuna son! Gözden kaçan 'su seviyesi' kuralı, ağızda dağılacak
Ev içerisinde çamaşırları 30 dakikada kurutan taktik! Bir tanesi bile nemli kalmıyor
Serenay Sarıkaya'nın atlamadığı güzellik tüyosu! Kuaföre taş çıkartır, yanından ayırmıyor
Söz konusu pirinçse buzluğa atıp dondurun! Cebe bayram ettiriyor, tadı gram değişmiyor