SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Çiğ mi yenmeli yoksa pişmiş mi? Bu besinlere dikkat!

Besinlerden en fazla yararı sağlayabilmek için neyi, ne kadar tükettiğimiz kadar nasıl tükettiğimiz de oldukça önemli. Uyguladığımız hazırlama, depolama, pişirme gibi işlemlerle besin değerlerini artırabilir ya da azaltabiliriz. "Hangi besinleri pişmiş hangilerini çiğ tüketmeliyiz?" diye merak ediyorsanız Uzman Diyetisyen Aslıhan Küçük Budak'ın sözlerine kulak verin

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Doğal yollarla şekillendirince bozulmuyor! 1 kez uygulamak yeterli, dolu görünecek
  2. Buzdolabının üstünden kimyasal yayıyor! Evinizin en tozlu ve sıcak alanına dikkat
  3. Mağazadan alınmış gibi yapıyor! Ayakkabı boyasıyla tüm çizikler anında yok oluyor
  4. Buzdolabına sindiyse tıpayla son verin! 1 gece bekletmek yetiyor, sonuç inanılmaz
  5. Kahvaltılara lezzet katan pişiyi Airfryer'da deneyin! Puf puf kabaran az yağlı tarif
  6. Utandıran pis kokuya 'nişasta' çözümü! Bot ya da çizme fark etmez, anında kesiyor
  7. Rus kadınların güzellik sırrı ifşa oldu! 13 yaşında öğreniyorlar, anahtarı güneşmiş
  8. 5 ayda 36 kilo verdiren diyet listesi! 'Hatamdan ders çıkardım, sadece bunları yedim'
  9. Tırnak mantarlarına kökten çözüm! Birkaç damlası yetiyor, kuru tutun
  10. Elde de oluşuyor, çiller için en etkili çözüm! 10 dakika bekletip durulayın

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.