SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Böyle pişirince bamya hiç salyalanmıyor! Tane tane oluyor, burasına dokunmayın

Birçok kişinin severek tükettiği, bazılarının ise yapısından dolayı uzak durduğu bu sebze esasında çok faydalı. Ancak yapılan bazı hatalar sebzenin kıvamını tamamen bozuyor. İşte bamya pişirirken bu hatayı yapmadığınızda çok daha lezzetli, salyasız ve çıtır çıtır kalıyor. İşte yolu.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Koyu lekeler için patates suyu deva oluyor! Rendeleyip sıkın, sonuç harika
  2. Tırnakların üzerinde hiç iz bırakmayan tüyo! 10 dakikada silgi gibi siliyor
  3. Bir yiyen bir daha diyecek! Tel tel ayrılıyor, ağızda dağılan tahinli cevizli çörek tarifi
  4. Tasarrufun şifresi yumurta kabuklarında saklı! 1 paket deterjana bedel taktik
  5. Ağrıyan, sızlayan, çatlayan ayaklara son! Meğer 'muz macunu' ilaç gibiymiş
  6. Tavuğunuz tekrar ısıtınca bile kıtır kıtır olacak! Azıcık sebze suyu koymak yetiyor
  7. En yükseği evi hemen ısıtmaz! Tesisat mühendisi: 'Kaloriferdeki sayılar çok başka'
  8. Çinliler 'ölümsüzlük çayı' diyor! Zihni anında açıyormuş, doğal probiyotik deposu
  9. 2025 İğne Oyası Modelleri - En Güzel Ve En Kolay İğne Oyası Örnekleri
  10. Klasik haline hiç benzemiyor, tadı tüm tarifleri unutturacak: Patates mantısı

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.