SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Böyle pişirince bamya hiç salyalanmıyor! Tane tane oluyor, burasına dokunmayın

Birçok kişinin severek tükettiği, bazılarının ise yapısından dolayı uzak durduğu bu sebze esasında çok faydalı. Ancak yapılan bazı hatalar sebzenin kıvamını tamamen bozuyor. İşte bamya pişirirken bu hatayı yapmadığınızda çok daha lezzetli, salyasız ve çıtır çıtır kalıyor. İşte yolu.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Masterchef'in sevilen yaprak sarması! Tarifi çok pratik, sosu lezzet katıyor
  2. Acılığı gidermek için kabuğuna dikkat! Portakal reçelini böyle hazırlayan parmaklarını yiyor
  3. Böyle yapınca hemen bozuluyor! Kaymağı taze tutmak için şart, sıcaktan kaçının
  4. Yılbaşında herkes bu geleneği uyguluyor! Nar kırmanın sebebi bakın neymiş
  5. Doğum kontrol hapları kilo aldırır mı? Uzmanı yanıtladı: 'Aradaki fark çok az'
  6. Güne zinde başlamak isteyenler için tam liste! İşte vitamin deposu yiyecek
  7. Demans riskini ortadan kaldırıyormuş! Her gün bir avuç yiyin, hafızayı güçlendiriyor
  8. Soğukta kurumaya başlıyor! Bunları sürün, saçların düşmanı olmasın
  9. Kaşıntıyı anında hafifleten besin! Seçerken dikkat edin, ılık suyla karıştırın
  10. Camı çizilen gözlüğü karbonat temizliyor! Kılcal çizikleri birkaç dakikada yok edin

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.