SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Biraz karınca ekleyince oluyor! 4 canlı yeter, mayalanması da tadı da nefis

Süt dolu bir kabın içine dört canlı karıncanın eklenmesi, yoğurdun mayalanma sürecini başlatmaya yeterli mikrop, enzim ve asitlerin salgılanmasını sağlıyor. Belki de ilk yoğurt nasıl yapıldı diye soranlar için güzel bir cevap olabilir. Her ülkenin kendine ait yöntemi ve bir yoğurt sırrı var. Peki bu sırlar ne?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Camı çizilen gözlüğü karbonat temizliyor! Kılcal çizikleri birkaç dakikada yok edin
  2. Muzun güvenliği limondan soruluyor! Sap kısmına iki damla sıkmak yeterli
  3. Kıpkırmızı dudakların sırrıymış! Biraz yeşil biraz pembe: 15 dakika yetiyor
  4. Fazla tüketilen kahve veya strese dikkat! Ritim bozukluğu ölümcül olabilir
  5. Biraz karınca ekleyince oluyor! 4 canlı yeter, mayalanması da tadı da nefis
  6. Yaşam kalitesi ve süresini olumsuz etkiliyor, kansere zemin hazırlıyorlar
  7. En bolundan köpüklü Türk kahvesi böyle yapılır! Püf noktası kuru kaşıktaymış
  8. Ojenin kurumasını beklemek tarihe karışıyor! Tek fıs yeterli, manikürlü gibi duracak
  9. Kesiyor, dilimliyor ve doğruyor! Her şeye yetişen Japon bıçağı, mutfakların vazgeçilmezi
  10. Vazgeçilmez ürünler arasında yer alıyor! Bu takviye cildi parlatacak

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.