SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Biraz karınca ekleyince oluyor! 4 canlı yeter, mayalanması da tadı da nefis

Süt dolu bir kabın içine dört canlı karıncanın eklenmesi, yoğurdun mayalanma sürecini başlatmaya yeterli mikrop, enzim ve asitlerin salgılanmasını sağlıyor. Belki de ilk yoğurt nasıl yapıldı diye soranlar için güzel bir cevap olabilir. Her ülkenin kendine ait yöntemi ve bir yoğurt sırrı var. Peki bu sırlar ne?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Taş gibi yoğurdun malzemesi dolaptaymış! 5 litreye 1 kaşık yetiyor
  2. Lekeyi daha da yayıyor! Deterjan ve suyun çıkmayan izi için yapılacak 5 şey var
  3. Yemekten sonra yürüyüş şart! Her gün yapınca vazgeçemeyeceksiniz
  4. Mağazadaki kıyafetlere nişasta serpiyorlarmış! Giymeden önce mutlaka yıkayın
  5. Oje uğruna mahvolan tırnakların kurtarıcısı! Sadece damlatın, tüm hasarı onarıyor
  6. Kıyır kıyırlığı dillere destan, çay yanında lüp lüp gidiyor! Yumuşacık Van pastası tarifi
  7. 'Eco' modu her zaman tasarruflu değilmiş! Herkesin düştüğü tuzak, bir ayarı var
  8. Çağla Şıkel'in hayret ettiren güzellik sırrı! 'Kelle paçadan hiç vazgeçemiyorum'
  9. Para verip de fesleğen almayın! Yemekler şenlenecek, üstelik topraksız yetişiyor
  10. Her tanesi inci gibi kalacak! Pilav böyle saklanırsa 24 saat kıvamı değişmiyor

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.