SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Biraz karınca ekleyince oluyor! 4 canlı yeter, mayalanması da tadı da nefis

Süt dolu bir kabın içine dört canlı karıncanın eklenmesi, yoğurdun mayalanma sürecini başlatmaya yeterli mikrop, enzim ve asitlerin salgılanmasını sağlıyor. Belki de ilk yoğurt nasıl yapıldı diye soranlar için güzel bir cevap olabilir. Her ülkenin kendine ait yöntemi ve bir yoğurt sırrı var. Peki bu sırlar ne?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Telefonun hoparlörü ilk günkü gibi oluyor! Derinlemesine temizlik için 2 dakika yeter
  2. Mutfak çöpündekiler doğal gübreymiş! 2 yemek kaşığı dökünce bahçe bostan oluyor
  3. Kapakta saklayınca çok hızlı bozuluyor! Yumurtaların bile yeri yanlış
  4. Bu belirtilerde asla zaman kaybetmeyin! Beyinde ‘sorun’ olduğuna işaret edebilir
  5. Her evde var, imha edilmesi gerekiyor! Bu marka ve model Airfryer çok tehlikeli
  6. Aşırı terlemeyi bitiren yöntem! Çaresi mutfaktan geçiyormuş, bu baharatı çıkarın
  7. Protez tırnağı aratmıyor! Manikürcüye para dökmeye son, 'sticker' devrede
  8. Termosları mahveden hata! Makinenin yanından geçirmeyin, yalıtımı bitiriyor
  9. Plajda kum kabusu bitiyor! Hiç bulaşmayacak, turistin plastik poşet taktiği
  10. İnce çizgileri azaltıyor! 2 defa sürün, farkı görün

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.