SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Bir parça karpuzu suya koyun, pembe çıkarsa yemeyin! 'Zehir' detayı şaşırtıyor

Ağustos-eylül ayları karpuzun en sık sık tüketildiği aylar. En olgun ve tatlı karpuzu seçmenize yardımcı olacak ise birkaç ipucu var. Bir parça karpuzu yemeden önce suya koyduğunuzda ortaya çıkan tabloya çok şaşıracaksınız! Üstelik bu sizi zehirlenmeden de koruyacak bir taktik.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Gri saçları siyaha çeviren asırlık formül! Sadece 2 malzemeyle çaresi var
  2. Topukları değil, halıları da parlatıyor! Ponzayla mükemmel çözüm, bir kez sürtün
  3. Gıcırtıyı anında kesecek! Parkenin altına serpince ustaya gerek kalmıyor
  4. İyoniği de var seramiği de! Saça göre kurutmak şart, sonuç muhteşem
  5. Pul pul soyulan duvara son! Boya ne dökülecek ne kabaracak, silmek yeterli
  6. Bozuk peynirin verdiği sinyal: Önce kokuyormuş! Yapışıyorsa sakıncalı
  7. Bayramda ısrarlara kanmayın! Kahvaltısız olmaz, ziyaretlere aç gidilirse sarsıyor
  8. Omurga sağlığımız risk altında! Bel ağrısı çocuk yaşlara indi
  9. Fatih ve Kanuni’nin favori tatlısı! Adeta 'altın çağ' yaşattı, bal koyup eritiliyor
  10. Hormonlar vücudun orkestra şefleri! Kritik yaş 50, yaşlanmayı etkiliyor

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.