SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Bir parça karpuzu suya koyun, pembe çıkarsa yemeyin! 'Zehir' detayı şaşırtıyor

Ağustos-eylül ayları karpuzun en sık sık tüketildiği aylar. En olgun ve tatlı karpuzu seçmenize yardımcı olacak ise birkaç ipucu var. Bir parça karpuzu yemeden önce suya koyduğunuzda ortaya çıkan tabloya çok şaşıracaksınız! Üstelik bu sizi zehirlenmeden de koruyacak bir taktik.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Buzdolabına sindiyse tıpayla son verin! 1 gece bekletmek yetiyor, sonuç inanılmaz
  2. Kahvaltılara lezzet katan pişiyi Airfryer'da deneyin! Puf puf kabaran az yağlı tarif
  3. Utandıran pis kokuya 'nişasta' çözümü! Bot ya da çizme fark etmez, anında kesiyor
  4. Rus kadınların güzellik sırrı ifşa oldu! 13 yaşında öğreniyorlar, anahtarı güneşmiş
  5. 5 ayda 36 kilo verdiren diyet listesi! 'Hatamdan ders çıkardım, sadece bunları yedim'
  6. Tırnak mantarlarına kökten çözüm! Birkaç damlası yetiyor, kuru tutun
  7. Elde de oluşuyor, çiller için en etkili çözüm! 10 dakika bekletip durulayın
  8. Kotları eskiten kritik hata! Her defasında makineye atmayın, sırrı sirke ve suda
  9. Ulaşılmayan tek bir toz zerresi kalmayacak! Dip köşe temizlik böyle yapılır, 'bal dök yala' oluyor
  10. Yıllarca yanlış yaptık! Yağları da baharatları bozuyor, ocak yanına yaklaştırmayın

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.