SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Beş çayının, günlerin baş tacı! Akıllarda tek soru var: Kısırın salçası kavrulur mu?

Beş çaylarının, gün tabaklarının veya aperatif yiyeceklerin vazgeçilmez lezzeti kısır, nefis tadıyla neredeyse herkesi mest edebilir. Türk mutfağının bu lezzeti, birçok kişi tarafından farklı tekniklerle hazırlanıyor. Ancak herkesin aklında tek bir soru: Kısırın salçası kavrulur mu? İşte cevabı.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Sileceklerin sesini kesip gücünü artırıyor! Kurşun kalem tozu ve bebek kremi yeter
  2. Mavi ve mor renkli, sayısız faydası var! İpek gibi hacimli saçlar için adres: Fön sütü
  3. Tüm markalar aynı yöntemi önerdi! Arabadaki süt kokusunu söküp atıyor
  4. Ağırlıklı battaniye bebekler gibi uyutuyor! Herkes kilosuna göre tercih etmeli
  5. Ağrı, şişlik, bacaklarda aksama! Kireçlenme gençleri de etkiliyor
  6. 100 gramında 26 kalori var! Balkabağını bu besinlerle tüketmek faydasını katlıyor
  7. Tıkanmasının sebebi bambaşkaymış! Tuvalet kâğıdını atınca paramparça oluyor
  8. Bunamayı önleyen güveç tarifi! Deneyenler etkili olduğunu söylüyor
  9. Tencerenin arkasındaki işaretin anlamı bakın neymiş! '18/10 kuralına dikkat'
  10. Klozeti temizlemek için fırçaya bile gerek yok! Bir avuç dökün, sıfır koku

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.