SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Balığın lezzetini sıfırlıyor! Izgara, tava, fırın fark etmez: Gözden kaçan limon detayı

Balık için en ideal pişirme yöntemini mi arıyorsunuz? Hangi balığın hangi yöntemle en lezzetli şekilde pişirileceğini, limon sıkılıp sıkılmaması gerektiğini, balık seçiminin püf noktalarını ve lezzeti artıracak ipuçlarını derledik. İster ızgara, ister tava ya da fırında pişirme tercih edin, işte ağzınıza yaraşır şekilde balığı en iyi biçimde hazırlama yöntemi.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Balığın lezzetini sıfırlayan hata! Izgara, tava, fırın fark etmez, gözden kaçan limon detayı
  2. Sessiz pandemi! Görülme yaşı 20'lere kadar düştü, hiçbir belirti vermiyor
  3. Her gün bilmeden tüketiyoruz! Bir avucu bunamaya savaş açıyor, hafızayı besliyor
  4. Uykusuzluğa çözüm kendine kendine hipnoz mu? Şaşırtan sonuç: 'Kalite ve süre arttı'
  5. Kabızlığı önlüyor, bağırsak florasını iyileştiriyor! Bir fincan saleple gelen 3 fayda
  6. Çorbadaki ekşilikten kurtulma vakti! 'Kabartma tozu' taktiği her şeyi tersine çeviriyor
  7. Evdeyken 2 kere sulamak yetiyor! Saksıdaki sarımsak 1 tane, çıkınca bin tane
  8. Çıkmayan nar lekesine çare yeşil şişede! İz bırakmıyor, deterjana bile kök söktürür
  9. Yeni saç çıkaran doğal yöntem! Etkisi soğan suyundan geliyormuş
  10. Göz altı morluklarını yok eden süper yağ! Herkes kullanıyor, doğal sıkılaştırıcı

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.