Bahçeden mutfağa kullanılmadığı alan yok! Çöp yerine yemeğe atın, aroması eşsiz
Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan girdiği her yemeğe farklı bir tat katan soğanın sadece kendi değil kabuğu da oldukça faydalı. İşte soğan kabuklarını çöpe atmadığınızda yapabileceğiniz birbirinden farklı şeyler.
13.08.2024 - 14:07
|
Son Güncellenme: 13.08.2024 - 16:33
Soğan kabuklarını hemen hepimiz çöpe atmaya meyilli olabiliyoruz. Aslında bu oldukça yanlış.
İlginizi Çekebilecek Haberler
Bu renkler makyajda favoriniz olacak! Sadelik doğasında var, pastellik ön planda
Asyalıların güzellik sırrıymış! Pirinç suyundan gelen gençlik, asla leke bırakmıyor
Fast food'çulara taş çıkartıyor! Çıtır tavuğu evde hazırlamak çok kolay, içi yumuşacık
Soğuk havalarda dikiz aynasına geçirin! Buzlanmayı bitiren tek malzemeli tüyo
Yıllar geçtikçe değerleniyor! Deri cüzdanı, çantayı tek hamlede yenileyen taktik
Ağaç çatlaklarından sızıyor, kokusu keskin ama faydası çok! Doğal cilt yenileyici
Tereyağının böylesi daha sağlıklıymış! Akıllardaki tek soru: Sarı mı, beyaz mı?
Nezlenin, gribin değil kabızlığın da ilacı! Böbrekleri yıkıyor, bir kez yiyen yaşadı
Öksürüğü şıp diye kesen mucize çay! Doğal balgam söktürücü, tahrişi yatıştırıyor
E vitamini deposu bakım yağı! Kırışıklıkları açıyor, cildi canlandıracak