Corona virüs pandemisi sebebiyle hemen herkes evine kapandı. Evde geçirilen zamanın yeme ve içme düzenimize yansıdığı da çok önemli bir gerçek. Ancak bu süreci kendimiz için daha faydalı hale getirebiliriz. Bağışıklık sistemimizi güçlendirmek aslında sanıldığı kadar zor bir şey değil. İşte Gastronomi Uzmanı Dr. Öğretim Üyesi İlkay Gök'ten bağışıklığınızı demir gibi yapacak o öneriler...
|
1
1 / 10Fotoğraf
1-Kombu çayı
Kombu mantarını, demlediğiniz şekerli siyah veya yeşil çayın içinde bekletin. 1 hafta sonra fermantasyon yani mayalanma tamamlanır. Dolaba koyup soğuk tüketin. Asidik ve doğal karbondioksit oluşumuyla köpüklü, çok lezzetli bir sağlık iksiridir.