SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Ayvayı hep yanlış yemişiz! Tahta kaşık, tuz ve limonla boğazdan akıp gidiyor

İçinde zengin C vitamini bulunması sayesinde kanser riskini azalttığı bilinen ayva, sindirimi kolaylaştırıyor ve vücuda tokluk hissi veriyor. Ancak bütün bunların daha etkili olmasını sağlayan 3 detay var. Limon, tuz ve tahta kaşık!

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Uzmanı uyardı: Haftada iki gün tüketmeli! Bağırsaktaki yararlı bakteri sayısını artırıyor
  2. Elektrik faturasının ilacı kâğıt havluymuş! Buzdolabına yapınca cüzdanlar bayram ediyor
  3. Ağzınıza attığınız an rahatlatan 4 yiyecek! Vücut dostu magnezyum deposu
  4. Türk değil Osmanlı kahvesiyle yapılıyor! Tarif sorduran 8 aromalı muhallebi
  5. Şekillendirirken kırıyormuşuz! Saçları yok eden 5 hata
  6. Güne çorbayla başlayan yaşadı! Etkisi sandığımızdan büyük, zeytin de ekleyin
  7. Kraliçelerin sofrasından eksik olmadı! Güzelliğini gül suyu ve yumurtaya borçlu
  8. Hasan Usta'nın 45 yıllık sırrı! Damakta dağılan peynir helvası böyle yapılıyormuş
  9. Tozdan görünmeyen torpidoyu parıldatıyor! Zeytinyağı şartmış, işte bez taktiği
  10. Saç sirkesinden gelen mucize! 3 yemek kaşığı yeter de artar bile, dökülmeye birebir

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.