SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Aylarca ne lezzeti ne vitamini eksiliyor! Kemik suyu için vakum ve cam şartmış

Kemik suyu, sağlıklı beslenmenin vazgeçilmezlerinden biri olarak hem içerik hem de lezzet açısından zengin bir gıdadır. Çorbalardan soslara kadar pek çok tarifte kullanılan kemik suyu, aynı zamanda kolajen, mineraller ve vitaminler bakımından da oldukça zengindir. Özellikle sporcular tarafından sıkça tüketilir. Peki, kemik suyu nasıl saklanmalı? Lezzetini ve besin değerini korumak için en doğru saklama yöntemi nedir? Cevabı haberimizde.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Doğru saklamayınca şifa değil zehir saçıyor! Vakumlayıp buzluğa atın
  2. Kupkuru ciltler için şekerpare gibi çözüm! Resmen her hücreye işliyor, mucizevi yağ
  3. Kirpikler uzuyor mu yoksa hepsi plasebo etkisi mi? İşte araştırma sonucu
  4. Fırından yeni çıkmış gibi taptaze kalıyor! Üçüncü ve beşinci günü sakın kaçırmayın
  5. Ortası pişmeyen kekin imdadına koşuyor! Etrafını çadırlayın, etkili folyo yöntemi
  6. Doğalı da şekerlenir, çöpe atmayın! Saniyeler içinde balı cam gibi pürüzsüz yapıyor
  7. Esmer tenleri beyazlatan süper ikili! Meğer gözümüzün önündeymiş, 15 dakika yeterli
  8. Cildi bebek gibi yapan yeni alışkanlık! Her biri şifa deposu, kremlerden daha faydalıymış
  9. Saçlarınızdan olabilirsiniz! Saç boyarken bu hatalara dikkat, aralıklı olmalı
  10. Çorabın içine 1 bardak koyun, ağrıyı sızıyı unutun! Değme ilaçlara taş çıkartıyor

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.