Aşurenin kıvamı tutmazsa böyle hazırlayın! Asla kararmıyor, içindekiler iyice pişiyor
Muharrem ayının gelmesiyle birlikte birçok evde aşure hazırlıkları başladı. Bolluğu ve bereketi temsil eden aşure bazı teknik hatalar nedeniyle beklediğiniz kıvamda olmayabilir. İşte lezzetli ve tam kıvamında bir aşure hazırlamak için dikkat edilmesi gereken tüyolar.
05.07.2024 - 16:27
|
Son Güncellenme: 05.07.2024 - 16:27
Herkesin kendine has bir aşure tarifi vardır. Özellikle şeker miktarı, malzemelerin haşlanma süresi gibi etkiler aşurenin kıvamında aksaklıklara yol açabilir. İşte ziyan olmasını önlemek için dikkat etmeniz gerekenler.
İlginizi Çekebilecek Haberler
Tavayı, tencereyi mahvediyor! Sakın değdirmeyin, temizlemiyor aksine zehirliyor
Yıkayınca tadı sıfırlanıyor! 15 cm kuralına dikkat, yumuşamaya başlarsa dolaba atın
Demir eksikliği tarih olacak! Birleşince vücuda reset attıran ikili, protein deposu
Boğazdaki balgamı, iltihabı söküp atıyor! Şifası kabuğunda saklı, vücudu fişek gibi yapan mucize
Sıla Türkoğlu'ndan güzellik tüyosu! Bakışı bile değiştiriyor, makyaj yokmuş gibi gösteriyor
Markettekinden 10 kat daha etkili! Evdeki 4 malzeme yeterli, saçları halat gibi yapıyor
Beyaz saç telleri canınızı sıkmasın! Boyadan daha etkili, çözüm siyah çaydaymış
İbn-i Sina'nın bin yıllık sabah reçetesi! Zıpkın gibi yapıyor, yiyen yorgunluk nedir bilmiyor
Ele sinen sarımsak kokusunu anında gideriyor, kilit nokta telve! Buhar olup uçuyor
Et benlerinden operasyonsuz kurtulun! Günde 2-3 kez uygulayın, anında kayboluyor