SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Asma yaprağında küften eser kalmayacak! Tuzlu ya tuzsuz sadece 15 dakika sürüyor

Yaprak sarma büyük emek harcanarak yapılan, zaman alan bir yemek. Bunun için yaprağından içine her şeyin önceden hazır olması şart. Ancak bazen yapraklar hazır olsa da saklanırken küflenebiliyor. Peki küflenmeden uzun süre yaprak saklamanın bir yolu var mı? Tuzlu ve tuzsuz tüm detaylarıyla en iyi yaprak saklama yöntemi haberimizde!

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Ne mikser ne fırın! Bu ıslak kek tencerede pişiyor, ağızda dağılan tarif
  2. Tertemiz, mis kokulu ve eskimiyor! Beyaz dediğin böyle yıkanır, işte yılların yöntemi
  3. Mor şampuansız da olur! Saç boyası gram akmıyor, Rusların favori karışımı
  4. Döküyoruz ama en faydalısı! Mideye iner inmez sarıyor: Aç karna patates suyu
  5. 'Uzak Şehir'in Alya'sı neden hep aynı renkte giyiniyor? Tesadüf değil, anlamı var
  6. Kırılma yok, dökülme az! Rapunzel gibi saçların sırrı bu tarama tekniğindeymiş
  7. Ağrıyı beyinle dindirmek mümkün! Bilim kanıtladı, kronik sancıya çare olabilir
  8. Sindirim problemlerini azaltıyor! Evde tohum filizlendirme işlemi nasıl yapılır?
  9. Teki kaybolan çoraplar kurtarıcıymış! Kurutmaya atan yaşadı, ütülü gibi çıkacak
  10. Geceleri mükemmel sonuç veriyor! Yağlanmayı yok eden kuru şampuan tüyosu

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.