SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Asma yaprağında küften eser kalmayacak! Tuzlu ya tuzsuz sadece 15 dakika sürüyor

Yaprak sarma büyük emek harcanarak yapılan, zaman alan bir yemek. Bunun için yaprağından içine her şeyin önceden hazır olması şart. Ancak bazen yapraklar hazır olsa da saklanırken küflenebiliyor. Peki küflenmeden uzun süre yaprak saklamanın bir yolu var mı? Tuzlu ve tuzsuz tüm detaylarıyla en iyi yaprak saklama yöntemi haberimizde!

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Uzmanlar uyarıyor: Saç dökülmesi erkeklerde depresyona neden oluyor!
  2. Tedavi edilmeyen çürüklere dikkat! Sinüzite ve diyabete yol açabiliyor
  3. İlk bakışta güve sanılsa da gerçek bambaşka! Kıyafetteki deliklerin nedeni bakın neymiş
  4. Unsuz şekersiz brownie tarifi! Tadı gram değişmiyor, 3 malzemeli eşsiz lezzet
  5. Nar kabuğunu kurutan yaşadı! Şipşak hazır oluyor, fırına atmak yeterliymiş
  6. Göz altını pürüzsüz yapmanın yolu! Makyajda kullanılan 'pişirme' tekniği işe yarıyor
  7. Canan Karatay'dan Dubai çikolatasına sert uyarı! 'Hepsi zehir, yesinler kanser olsunlar'
  8. Cilt bariyerini güçlendiren bitki! Doğal tonik, yüzünüzü temizleyin
  9. Mutfaktan gelen mucize! Karanfilin saça faydaları saymakla bitmez
  10. Mersinli ustalar tantuniyi böyle yapıyor! Sırrı yüksek ateş ve hızda, lezzeti şahane

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.