Asırlardır balıkla birlikte yeniyor! Bir sırrı varmış, soğansız olmaz
Sağlık üzerinde önemli etkiye sahip olan balığı sofranızda haftada en az 2 kez bulundurmak şart. Balıktan maksimum fayda sağlamanın en önemli sırları ise asırlardır yanına en çok yakışan besinlerde saklı!
15.09.2024 - 14:51
|
Son Güncellenme: 15.09.2024 - 14:51
HAFİF SULU BIRAKIN
Özellikle küçük balıklarda tercih ettiğimiz kızartma yönteminde, yüksek ısıya maruz kalması nedeniyle protein içeriği azalıyor. Ağırlığının yarısı kadar yağ çeken balıkların kalori miktarı ise artıyor. Balığın besin değerinin düşmemesi için ızgara, fırınlama veya buharda pişirme gibi daha sağlıklı teknikleri tercih edebilirsiniz. Balığı fazla pişirmeden, hafif sulu kalacak şekilde pişirmeye özen gösterebilirsiniz.
İlginizi Çekebilecek Haberler
Göz altındaki koyu halkalara artık yer yok! Tek hamlede kapatıcıyı sabitleyen yöntem
Tepeden tırnağa iyi gelmediği şey yok! Saçı parlatıp halat gibi güçlendiriyor
Obezite, diyabet, depresyon, anksiyete! ‘Nedeni uykusuzluk olabilir, ciddiye alın’
Türk kahvesini hiç böyle bilmedik! Telvesini buzdolabına koyanlar şaştı kaldı, iksir gibi
3 gün tüketen yaşıyor! Demirde pekmezi sollayan, kan şekerini düşüren süper besin
Ayağı şişiren ödemi söküp atıyor, ağrıyı şıp diye kesiyor! 15 dakikada gelen rahatlık
'Düdüklü patlar mı' korkusuna son! Gözden kaçan 'su seviyesi' kuralı, ağızda dağılacak
Ev içerisinde çamaşırları 30 dakikada kurutan taktik! Bir tanesi bile nemli kalmıyor
Serenay Sarıkaya'nın atlamadığı güzellik tüyosu! Kuaföre taş çıkartır, yanından ayırmıyor
Söz konusu pirinçse buzluğa atıp dondurun! Cebe bayram ettiriyor, tadı gram değişmiyor