SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Afgan usulü buzdolabı: Toprak, saman ve su! Aylarca meyveler taptaze kalıyor

Geleneksel yöntemlerle meyve ve sebzelerin tazeliğini uzun süre muhafaza etmek günümüzde yeniden popüler hale geliyor. Modern buzdolapları ve derin dondurucular yerine, tamamen doğal ve tarihi bir yöntemle meyvelerinizi ve sebzelerinizi yıllarca taze tutabilirsiniz. İşte tarifi.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Atom meyve suları bağışıklığı güçlendiriyor ama tüketirken dikkat!
  2. Kaşıntılı saç derisi kabusunuz olmasın! Haftada bir uygulamak şart
  3. Pasif içicilik de çok ciddi risk oluşturuyor! KOAH’ın ihmale gelmez 3 belirtisi
  4. Uzak Şehir'in yıldızı Sinem Ünsal güzelliğini buna borçlu! 'Yaz, kış hiç aksatmam'
  5. Parmak yedirten biber dolması taktiği! Sulu sulu olacak, tam kıvamında pişecek
  6. İbn-i Sina şifa reçetesini verdi! Suyu siğilleri, yaprağı benleri yok edecek güçte
  7. Hurmadan bile yapılıyor! Kahve çekirdeğine gerek yok, tadı damakta dağılan tarif
  8. Kilo aldırmayan yağ varmış! Yerken düşünmeyin, alternatifi ilaç yerine geçiyor
  9. Şişme montu çöpe çeviren hata! Bir tane tenis topu atınca sapasağlam kalıyor
  10. 5 bin yıllık ekşi maya sırrı! Evde en doğalına ulaşın, cam kavanozda çoğalıyor

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.