Afgan usulü buzdolabı: Toprak, saman ve su! Aylarca meyveler taptaze kalıyor
Geleneksel yöntemlerle meyve ve sebzelerin tazeliğini uzun süre muhafaza etmek günümüzde yeniden popüler hale geliyor. Modern buzdolapları ve derin dondurucular yerine, tamamen doğal ve tarihi bir yöntemle meyvelerinizi ve sebzelerinizi yıllarca taze tutabilirsiniz. İşte tarifi.
26.08.2024 - 14:27
|
Son Güncellenme: 26.08.2024 - 14:27
Yüzyıllardır kullanılan bu geleneksel yöntem, modern saklama teknolojilerinden bağımsız olarak meyve ve sebzelerinizi uzun süre taze tutmanıza olanak tanır.
İlginizi Çekebilecek Haberler
Göz altındaki koyu halkalara artık yer yok! Tek hamlede kapatıcıyı sabitleyen yöntem
Tepeden tırnağa yenileme etkisi var! Saçı parlatıp halat gibi güçlendiriyor
Obezite, diyabet, depresyon, anksiyete! ‘Nedeni uykusuzluk olabilir, ciddiye alın’
Türk kahvesini hiç böyle bilmedik! Telvesini buzdolabına koyanlar şaştı kaldı, iksir gibi
3 gün tüketen yaşıyor! Demirde pekmezi sollayan, kan şekerini düşüren süper besin
Ayağı şişiren ödemi söküp atıyor, ağrıyı şıp diye kesiyor! 15 dakikada gelen rahatlık
'Düdüklü patlar mı' korkusuna son! Gözden kaçan 'su seviyesi' kuralı, ağızda dağılacak
Ev içerisinde çamaşırları 30 dakikada kurutan taktik! Bir tanesi bile nemli kalmıyor
Serenay Sarıkaya'nın atlamadığı güzellik tüyosu! Kuaföre taş çıkartır, yanından ayırmıyor
Söz konusu pirinçse buzluğa atıp dondurun! Cebe bayram ettiriyor, tadı gram değişmiyor