SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Adana'dan sofralara! Şalgamın sırrı ekmek kabuğunda, içine atıp 48 saat tutun

Şalgam suyu geleneksel olarak fermente edilerek hazırlanan, kendine has ekşi ve tuzlu tadıyla bilinen bir içecek. Anavatanı Adana’dan tüm Türkiye’ye yayılan ve sofraların sevilen eşlikçilerinden olan şalgam suyu, evde de yapılabiliyor. İşte evde şalgam suyu tarifi ve yapılışı!

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Hurdacıya vermeden iyice düşünün! Bisiklet pasını söküp atıyor, sonuç gıcır gıcır
  2. Kırılan bardaklar elinizi değil, süpürgenizi de kesiyor! Havluyla başlayın
  3. Uykuya dalamayanlar mışıl mışıl uyuyacak! İlaca gerek kalmıyor, 2 kelime yeter
  4. Evde tütsü yapmak artık çok kolay! Ne mum ne sprey, bu çiçeklerle mis gibi kokacak
  5. Patlıcandan lezzet şöleni! İlk duyan inanmıyor, reçeli tadan tarifini istiyor
  6. Spreye ekle, püskürt, kurtul! Kalorifer böcekleri anında kaçışacak, en etkili çözüm
  7. Domatesi, biberi şipşak kurutuyor! Güneş olmasa da olur, kışın 'oh be' dedirtiyor
  8. Siyah noktadan eser bırakmıyor! 1 kez uygulayın, pürüzsüz çıkıyor
  9. Odada uçup uçup saklanan sineği avlıyor! Azıcık deodorant yeter, saniye sürecek
  10. Yeni zayıflatıcı ilaçlara dikkat! Bilinçsiz kullanımı tedaviye dirençli obeziteye yol açabiliyor!

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.