17 yıldır tek işi gücü çay! Kimsenin bilmediklerini biliyor: 'Demlikte değil, markette başlar'
Sabah akşam altı hiç sönmeyen çaydanlıklar Türkiye'nin her noktasında mis gibi bir çay kokusu almanızı sağlayabilir. Ancak tadına baktığınızda her çayın aynı lezzette olmadığını anlarsınız. Mis gibi çay kokusu alıp, tadına baktığınızda hayal kırıklığına uğramamanız için 17 yıllık çaycı Erdin Mert'in tavsiyelerine göz atmanızı öneririz!
|
1
1 / 8Fotoğraf
17 yıllık çaycı Erdin Mert yaptığı sosyal medya paylaşımıyla lezzetli çay demlemenin püf noktalarını verdi. En önemli hazırlıklardan biri olan su kaynatma aşamasında çeşme suyunun kullanılmaması gerektiğini vurgulayan Mert, bunu çeşme suyu kireçli olması nedeniyle hem çayın lezzetsiz olduğunu söyleyerek açıkladı.