SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

15 dakika dondurunca kolayca doğranıyor! Kökünden başlayınca göz yaşartmıyormuş

Mutfakta zaman kazanmak ve daha lezzetli yemekler hazırlamak isteyen herkes, doğru kesim tekniklerinin önemini bilir. Soğan doğramak gibi basit görünen bir işlemde bile doğru bıçak tutuşu ve kesim yöntemi fark yaratabilir. Ancak çoğumuz yanlış yöntemleri uyguladığımız için hem zaman kaybediyoruz hem de gereksiz yere göz yaşarması durumunu yaşıyoruz. Peki, profesyoneller nasıl bir soğan kesim tekniği uyguluyor?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Eşlerin birlikte uyuması uyku kalitesini nasıl etkiliyor? Uzmanı açıkladı
  2. Soğuk ve karlı havalar bağışıklığı zorluyor! Doğal yollarla güçlendirmek mümkün
  3. Taş gibi yoğurdun malzemesi dolaptaymış! 5 litreye 1 kaşık yetiyor
  4. Lekeyi daha da yayıyor! Deterjan ve suyun çıkmayan izi için kesin çözüm
  5. Yemekten sonra yürüyüş şart! Her gün yapınca vazgeçemeyeceksiniz
  6. Mağazadaki kıyafetlere nişasta serpiyorlarmış! Giymeden önce mutlaka yıkayın
  7. Oje uğruna mahvolan tırnakların kurtarıcısı! Sadece damlatın, tüm hasarı onarıyor
  8. Kıyır kıyırlığı dillere destan, çay yanında lüp lüp gidiyor! Yumuşacık Van pastası tarifi
  9. 'Eco' modu her zaman tasarruflu değilmiş! Herkesin düştüğü tuzak, bir ayarı var
  10. Çağla Şıkel'in hayret ettiren güzellik sırrı! 'Kelle paçadan hiç vazgeçemiyorum'

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.