SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

15 dakika dondurunca kolayca doğranıyor! Kökünden başlayınca göz yaşartmıyormuş

Mutfakta zaman kazanmak ve daha lezzetli yemekler hazırlamak isteyen herkes, doğru kesim tekniklerinin önemini bilir. Soğan doğramak gibi basit görünen bir işlemde bile doğru bıçak tutuşu ve kesim yöntemi fark yaratabilir. Ancak çoğumuz yanlış yöntemleri uyguladığımız için hem zaman kaybediyoruz hem de gereksiz yere göz yaşarması durumunu yaşıyoruz. Peki, profesyoneller nasıl bir soğan kesim tekniği uyguluyor?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Kaymaktan terayağ yapmak çok kolay! 200 grama 1 bardak yeter, işte tarifi
  2. Kombiden gelen sesi hafife almayın! Ustaya gerek yok, çözümü çok basitmiş
  3. Baklagilleriniz asla böceklenmeyecek! İş bitiren üçlü: Defne, tuz ve sarımsak
  4. En kalabalık misafirin hakkından geliyor! Bulaşıklar makineye sığmıyorsa deneyin
  5. Pedikürü ayağınıza getiren tüyo! Tırnakları güçlendirip besliyor, 10 dakika bekletin
  6. Solan aloe verayı şahlandırıyor! Delikli saksı seçin, anında canlandırıyor
  7. Döktüğünüzden yerden kaş çıkacak! Yay gibi kaşlar için soğan suyu şartmış
  8. Kanatlı karınca gördüğünüz yere serpin! İstilayı bitiyor, pudra şekeriyle karıştırın
  9. Tavuğun beyaz çizgileri varsa atmayın! Sebebi bozulma değil, yağmış
  10. Bayram kahvaltısının yıldızı olacak! Milföy tost gibisi yok, pratik ve lezzetli

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.