SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

15 dakika dondurunca kolayca doğranıyor! Kökünden başlayınca göz yaşartmıyormuş

Mutfakta zaman kazanmak ve daha lezzetli yemekler hazırlamak isteyen herkes, doğru kesim tekniklerinin önemini bilir. Soğan doğramak gibi basit görünen bir işlemde bile doğru bıçak tutuşu ve kesim yöntemi fark yaratabilir. Ancak çoğumuz yanlış yöntemleri uyguladığımız için hem zaman kaybediyoruz hem de gereksiz yere göz yaşarması durumunu yaşıyoruz. Peki, profesyoneller nasıl bir soğan kesim tekniği uyguluyor?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Uzun süren öksürüğe dikkat! Verem hâlâ tehdit ediyor, 15 bin vakanın 2 bini çocuk
  2. 2025 Erkek Uzun Saç Kesim Modelleri - Düz Ve Kıvırcık Saçlar İçin Dalgalı, Bağlamalı, Topuz Saç Modelleri
  3. Sararan tırnakları limonla ışıldatmanın yolu! Farkı göreceksiniz, diş fırçası yetiyor
  4. İnce çizgileri jet hızıyla yok eden tüyo! 1 damlasıyla uykudayken yeniliyor
  5. Hırsızlara gün doğmasın! Geceleri anahtarı kapıda bırakan yandı, şak diye açılıyor
  6. Mine Tugay'ın yüzünü bebek gibi yapan sır! 'Evde hazırlıyorum, tavsiye ederim'
  7. Kabuğun değdiği yerden saç fışkıracak! Köklere iyice yedirin, beyazlatmıyor
  8. Silikon pişirme matı kaymağa dönecek! Fırına atınca ne yağ ne koku kalıyor
  9. Hamura el bile sürmeden çıtır börek oluyor! Tarifi basit, tek tek alıp soslayın
  10. Telefon hoparlörünü sıfırlayan yöntem! Sadece 3 malzemeyle kir ve toz kalmayacak

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.