SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Filmine bak aşkını seç...

Video kiralayan bir firmanın iddiası: Sevdiğiniz filmler kişilik özelliğinizi gösterir. Mesela Bridget Jonesun Günlüğünü seven erkek eşcinsel, kadın umutsuzdur!

|

BEĞENDİĞİNİZ kişinin sevdiği filmlere bakarak "doğru insan" olup olmadığını anlayabilirsiniz. Hatta İngilterede video kiralayan bir mağaza, bu özelliği kullanarak, yalnız müşterileri için çöpçatanlık servisi vermeye bile başlamış. Blockbuster mağazası, isteyen müşterilerine, üzerinde sevdikleri filmlerin yazılı olduğu rozetler veriyor. FİLM seçimlerinin insanların kişilik özelliklerini ortaya çıkardığını savunan mağaza yöneticileri, hangi filmin nasıl bir kişilik özelliğine işaret ettiğini belirlemiş. Mağazada dolaşırken rozetlere bakarak kimin hangi filmi sevdiğini gören müşteriler, bu filmlere atfedilen özelliklerden yola çıkarak kendilerine en uygun kişiyi seçebiliyor. Rozete bak, anla Filmlerin gösterdiği karakter özellikleri: Erkek: Arkadaş çevresi darKadın: Aragorn tipindeki erkeklere bayılıyor Pretty Woman Erkek: Richard Gerei Julia Robertsa tercih ediyor Kadın: Para avcısı Bridget Jonesun Günlüğü Erkek: Eşcinsel Kadın: Umutsuz Öldüren Cazibe Erkek: Risk almayı severKadın: Yanına bile yaklaşmayın Yurttaş Kane Erkek: Saatlerce seks yapabilirKadın: Bu filmi seven erkeğe uyum sağlar Titanic Erkek: Kate Winsletinki gibi göğüsleri olan kadınları beğenir.Kadın: Bebek yüzlü erkeklerden hoşlanır. Yüzüklerin Efendisi

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.