En özel lezzetler denizden sofranıza geliyor!
Balık sezonu açıldı. Sezonunun en taze balıkları; sonbaharın taze yeşillikleriyle hazırlanan özel mezeler ile, ödüllü aşçılar tarafından ilk defa denenen tariflerle, Balık-Roka Günleri’nde size bekliyor.
Ege Usulü Levrek Ekşitmesi, Döküm Tavasında Çipura Filetosu, Baklava Hamurunda Dil Peynirli Tahinli Helva gibi birbirinden özel lezzetleri tatmak için 1 Ekim – 31 Ekim tarihleri arasında, Midtown Hotel’de gerçekleşecek Balık-Roka Günleri’ni kaçırmayın.
Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için + 90 212 361 67 67 numaralı telefonu arayabilir ya da www.midtown-hotel.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
SEBZELİ DENİZ MAHSULLERi ÇORBASI
Karidesli mini çıtır tost, zeytinyağlı maydanoz ve limon eşliğinde
8.5 TL
EGE USULÜ LEVREK EKŞİTMESİ
Deniz tuzu, limon ve sarımsakla hazırlanmış sosta pişirilmiş levrek balığı, mevsim yeşillikleri
22.00 TL
BALIK PAZARINDAN GÜNLÜK TAZE BALIK ÇEŞİTLERİ
Lüfer, Levrek, Palamut, Barbunya, İstavrit, Hamsi, Kaya Levreği, Çipura, orta boy Jumbo ve seçeceğiniz balığın yanında özel garnitürü ve sosu eşliğinde
F G G
DÖKÜM TAVADA ÇIPURA BALIĞI
Sarımsak, soğan, biber ve domates ile hazırlanmış sos ile, kaşar peyniri eşliğinde fırında pişirilmiş çipura filetoları
26,50 TL
MEKSİKA USULÜ KARİDES SOTE
Fajita tavasında sote karides ve Tortilla ekmeği ile
28.00 TL
DENİZ MAHSULLERİ KREP
Krepe sarılmış karışık deniz mahsulleri, sebzeler, soya sos ve körpe yeşillikler eşliğinde
25.00 TL
SERPME SOĞUK MEZE TEPSİSİ
Acılı ezme, yaprak sarma, haydari, lakerda, marine levrek ve somon, zeytinyağlı karides söğüş, közde patlıcan salata, fasulye pilaki, Amerikan salatası, kavun, beyaz peynir, Çerkez tavuğu, közde kırmızıbiber
S. F G
SICAK MEZE SEÇENEKLERİ
Pastırmalı ev böreği, mısırlı hamsi dolması, sebzeli yengeç kızartması, Dim sun, kalamar tava, çıtır karides pane, midye tava, kıymalı krep, yaprak ciğer tava, kabak mücver
S. F G
BAKLAVA HAMURUNDA DİL PEYNİRLİ SICAK TAHİNLİ HELVA
Vanilya dondurma ve armut pekmezi eşliğinde
9.5 TL