SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Düğüne giderken can verdiler

Bingöl’den, düğünlerini yapmak için evlerinin bulunduğu Bursa’ya giden damat ve gelinin de bulunduğu araç, Eskişehir’de karşı yönden gelen yolcu otobüsünün altına girdi.

|

Gelin ve damadın aralarında bulunduğu 5 kişi ölürken, otobüsteki 10 kişi de yaralandı.
Babası Mehmet Sait Kayırtar’la birlikte inşaatlarda kalıpçılık yapan Seyithan Kayırtar ile Aslıhan Solmaz’ın kına geceleri, önceki gün Bingöl’ün Solhan ilçesinde yapıldı. Ardından genç çift, Kayırtar ailesinin oturduğu Bursa’ya gitmek üzere yola çıktı.
Mehmet Sait Kayırtar’ın (42) kullandığı araç, Eskişehir’in Mahmudiye ilçesi yakınlarında kontrolden çıkarak karşı şeride geçti. Ekrem Karagöz yönetimindeki yolcu otobüsünün altına giren araç, 50 metre sürüklendi.
Mehmet Sait Kayırtar, kızı Merve (17), oğlu Seyithan Kayırtar (26) ile baldızı Bildane Kırkız (38) ve Aslıhan Solmaz (22) olay yerinde öldü.
5 kişinin yakınları tarafından teslim alınan cenazeleri, toprağa verilmek üzere Bingöl’e götürüldü.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.