SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Dudaklarınızı soğuk havalardan balmlarla koruyun

Rimmel’in yeni dudak balmı serisi “Keep Calm and Lip Balm” soğuk havalardan olumsuz etkilenen dudaklarınızı nemlendiriyor.

|

Her ruh haline uygun eğlenceli tasarımlarıyla çantanızdan ayırmak istemeyeceğiniz Keep Calm and Lip Balm sadece Watsons’ta!

Rimmel’in yepyeni dudak balmı serisi Keep Calm and Lip Balm; nemlendirici etkisiyle dudaklarınıza tazelik veriyor. Ultra besleyici ve uzun süre dayanıklı formülü nemlendirici yağlarla zenginleştirilen bu küçük ama güçlü balm, ihtiyacınız olan nemi içine hapsederek dudaklarınızı yumuşatıyor ve koruyor.

Keep Calm and Lip Balm serisi kullanımı kolay, modern ambalaj tasarımıyla beş farklı tonda sizlerle buluşuyor. Her biri eğlenceli bir isme ve karaktere sahip balmlar; Keep Calm and Shop, Keep Calm and Kiss, Keep Calm and Rock, Keep Calm and Play ve Keep Calm and Party ile hangi modda olursanız olun size uygun bir seçenek sunuyor.

Watsons'ta her zaman daha fazlası var...

Rimmel - “ Keep Calm and Lip Balm” 7,99 TL

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.