SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Bir duble rakı da tarcınlı olsun!

Anason kokusu yüzünden rakıya küsenlere müjde. Türklerin vazgeçilmez içkisi bundan sonra tarçınlı, ballı, karanfilli çeşitleriyle sofraları süsleyecek

|





TEKEL'İN özelleştirilmesinin ardından birçok özel şirket rakı üretimine başlayacak. Türkiye'nin ilk özel rakısını üretmeye hazırlanan Elektrik Dağıtım A.Ş. (ELDA), votka ve cin üretimine de girecek. Özel rakı üretimi için izin alan şirket klasik rakının yanı sıra tarçınlı, ballı, karanfilli ve anasonsuz rakı da üretecek.

Anasonsuz rakı
"OCAK'TA deneme üretimlerine başlayacağız" diyen ELDA Genel Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, tarçınlı, karanfilli, anasonsuz, ballı rakı gibi birçok projelerinin olduğunu belirterek, yabancı içkilerde kullanılan quala kapaklar kullanacaklarını ifade etti.




YAŞAM









© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.