SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Bellissima serisi ile kadınlar kendi kendinin kuaförü!

Arzum Bellissima serisi ile kadınlar kendi kendinin kuaförü oluyor.

|

Arzum Bellissima serisi saç düzleştiricileri, saç kurutma makineleri ve yeni nesil saç fırçası inovatif teknolojileriyle profesyonel saç bakımını evlere taşıyor.

Küçük dokunuşlarla büyük farklar yaratan Arzum, yılların uzmanlığı sayesinde bakımlı kadınların beklentilerine Bellissima şıklığı ile yanıt veriyor. Bellissima serisi ile güzelliğin en önemli tamamlayıcısı olan saçlar için yepyeni bir dönem başlıyor. Arzum Bellissima serisi saç kurutma makineleri, saç düzleştiricileri ve yeni nesil saç fırçası inovatif teknolojileriyle profesyonel saç bakımını evlere taşınırken, kadınlar kendinin kuaförü oluyor. İtalyan tasarımı ve teknolojisine sahip Arzum Bellissima ile saçlar tek bir dokunuşla kusursuz düzleştirme ya da mükemmel buklelere kavuşurken kadınlar, saçlarıyla daha trendi ve daha dikkat çekici bir görünüm kazanıyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.