SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Barajı Geçen Herkes Üniversiteli Olabilir!

Üniversite hayalleri kuranlar için yeni bir meslek ve yaşam tarzı edinmek artık çok kolay!

|

Günümüzde iş bulma kolaylıklarının yanı sıra size sağlıklı ve kendine güven dolu bir hayatın kapılarını açan BESYO'lar için hazırlanmakta geç kalmayın.

BESYO'da (Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu), ''beden eğitimi ve spor öğretmeni'', ''spor yöneticisi'', ''antrenör'' ve ''animatör''lük konusunda profesyonelleşmek için iyi bir hazırlık aşaması geçirmek gerekiyor.

'nun Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Mezunu Antrenörü Aydın Sarıkuş, "YGS sınavından barajı geçen gençlerin; 4 yıllık eğitim alarak Beden Eğitimi Öğretmenliği, Antrenörlük ve Spor Yöneticiliği bölümlerini okuyarak öğretmen, sporcu, antrenör, teknik direktör olabileceğini veya özel sektörde geniş bir yelpazede yer alan bir çok meslekte gelir elde edebileceğini, bu alanda öğrencileri sınavları başarılı olacak dereceye hazırladıklarını ifade etti.

Fiziksel beceri ve yetenek sınavı ile öğrenci alımı yapan BESYO'larda anatomi, spor anatomisi, genel fizyoloji, spor fizyolojisi, psikomotor gelişimi, egzersiz biyokimyası, antropometri, antrenman bilgisi, fiziksel uygunluk, sporda beceri öğrenimi, sağlık bilgisi ve ilk yardım, doping, spor masajı, spor biyomekaniği, kinesyoloji, egzersiz ve beslenme, engellilerde spor, kondüsyonerlik eğitimi, sporda yetenek seçimi, spor sosyolojisi... teorik derslerinin yanında; atletizm, jimnastik, futbol, futsal, basketbol, voleybol, hentbol, korfbol, tekvando, boks, judo, güreş, kayak, snowboard, yüzme, su topu, triatlon, dağcılık, oryantiring, yamaç paraşütü, tenis, badminton gibi derslerin uzmanlığı veriliyor.

İstanbul Bahçelievler AAC Besyo Hazırlık Kursu, BESYO Öğrenci Hazırlama Programları için kayıt alımına başladı.

AAC Besyo Hazırlık Kursu - İstanbul
Telefon: (212) 553 0 800 / 0531 577 0507
Web:

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.