SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Balıkçı teknesi fırtınada alabora oldu: 2 ölü

BALIKESİR’İN Bandırma ilçesi açıklarında dün bir balıkçı teknesinin fırtına nedeniyle alabora olması sonucu iki kişi öldü. Bir kişi de sahile yüzerek kurtuldu.

|

Bandırma Limanı açıklarına önceki gece ağ atan Adem Yılmaz (36), dün sabah ağı toplamak üzere Sezgin Doğan (44) ve Ömer Gezer (35) ile birlikte üç metrelik teknesiyle denize açıldı. Tekne 08.30 sıralarında Yeşil Fener mevkiinde fırtına nedeniyle alabora oldu. Denize düşen Gezer yaklaşık 1 mil yüzerek sahile ulaşmayı başardı. Gezer’i görenlerin haber vermesi üzerine Sahil Güvenlik ekipleri bölgede arama başlatırken, Doğan’ın cesedi de kıyıya vurdu. Tekne sahibi ve kaptanı Yılmaz ise bulunamadı. Ölenlerin yakınları sinir krizi geçirdi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.