SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Balenciaga 2012 Sonbahar / Kış Koleksiyonu

Paris Moda Haftası tüm hız devam ederken, göz alıcı renkleriyle, detaylarıyla içimizi açan tasarımlar; Kış sezonuna adapte olmamızı daha da zorlaştırıyor. Onlar bir yana dursun, biz sezon kampanyalarını merak edenler ve gardırop güncellemelerini sürdürenler için koleksiyonları incelemeye devam edelim!

|

80'lerin cesaret dolu deneyselliğiyle kocaman silüetleri karşımıza çıkaran Balenciaga 2012 Sonbahar / Kış kampanyasında, en yeni yaklaşımlarla sezona merhaba diyor. Rüzgarlı kum teperinde lüks etiket için kadraj karşısına geçen Julier Bugge, Juliet Ingleby ve Sophie Hirschfelder, Steven Meisel tarafından fotoğraflanıyor. Uzay yoluna çıktığımız koleksiyonda, tasarımlar adeta yıldızların parlaklığına bürünmüş durumda. Geniş omuzlu ceketler, yanardöner pantolonlar, deri etekler ve rugan eldivenler, işgalci savaşcıları yeryüzüne indiriyor. Formların abartılı oranda büyük olması ve konseptin fütüristik konseptle tamamlanması, kampanya görsellerinde retro bir hava yaratıyor.

Renklerin karıştırılması, parlak baskıların yerleştirilmesi ve açıların keskin bırakılmasıyle birlikte; sıra sentetik kauçuk, lateks, metalik jarse, viskos, yün ve şifon kumaşların kullanılması, koleksiyona sıradışı bir görünüm katıyor. Galaktik baskılı 'sweatshirt'ler, Balenciaga'nın 2012 Sonbahar / Kış koleksiyonundaki tekno kalitesine vurgu yapan tasarımlar arasında.Farklı kumaşların eşleştirilmesiyle ortaya çıkan tasarımların temelinde, kadınsı olduğu kadar sofistike bir tarz yatıyor. Soyut düşüncenin hayata geçirildiğini gördüğümüz kampanya görselleri, gerçeklik ve kurgu arasında asılı duran keskin silüetlerden oluşuyor. Nane, beyaz, turkuaz, pembe, gri, yosun yeşili, siyah, kırmızı ve mavi, refine şıklığın anahtar tonları oluyor.

Gözümüzün alışkın olmadığı renklerin, materyallerin bir araya geldiği Balenciaga 2012 Sonbahar / Kış kampanyasını incelemek isterseniz, galerimize göz atabilirsiniz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.