SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Azrailin freni patladı

Ankarada freni boşalan halk otobüsü Azrail olup insanları biçti.. Korkunç kazada dört kişi öldü, ikisi ağır sekiz kişi yaralandı, beş araç hurdaya döndü

|

Ankara Talat Paşa Bulvarı, dün halk otobüsü dehşeti yaşadı. Freni patlayan bir özel halk otobüsü, beş aracı ezdikten sonra bir ağaca çarparak durabildi. Otobüsün altında kalarak yaşamını kaybeden Filiz Toperden geriye çocuğunun hastane dosyası kalırken, otobüsün kaldırıma çıkması sonucu, karşıdan karşıya geçmeye çalışan Emine - Mehmet Öztürk çifti ile Fatma Koç da öldü. İkisi ağır sekiz kişinin de yaralandığı, şoför Yücel Uzunoğlu ve yardımcısı Fatih Demircinin gözaltına alındığı korkunç kaza, Ege Mahallesi - Ulus hattında yolcu taşıyan 06 MAL 53 plakalı özel halk otobüsünün freninin, dün saat 11.00 sıralarında bulvardan aşağı inerken boşalması sonucu yaşandı. Yolu geçip kaldırıma daldı Bunun üzerine korkunç bir hızla kontrolden çıkarak refüjü aşan ve karşı şeride geçen koca otobüs, önce 5 araca çarptı. Araçları hurdaya çevirmesine rağmen duramayan otobüs, daha sonra yine kendi şeridine geçerek kaldırımdaki yayaların üzerine çıktı ve burada da karşı kaldırıma geçmek üzere yolun kenarında bekleyen Mehmet (87) ve Emine Öztürk (89) çiftini biçerek canlarını aldı. Muavin Ağaca çarp dedi ama.. Kazada iki ayağı kopan 46 yaşındaki Fatma Koçun yaklaşık 6 saat süren ameliyatında 2 kez kalbi durdu ve şokla tekrar hayata döndürüldü. Ameliyat sonrasında, kopan ayakları yerine dikilen Koç, kurtarılamadı. Kazadan sonra olay yerinden kaçmaya çalışan, ancak kısa süre sonra yakalanan şoför Uzunoğlu ise, ifadesi alındıktan sonra Adli Tıpa sevk edildi. Uzunoğlu "Kavşağı geçtim. Yavaşlamak için frene bastığımda patladığını anladım. Duramadım. Çok üzgünüm" dedi. Otobüsteki yolcuların bazıları da, Uzunoğlunun panik halinde frene bastığı sırada yardımcısı Demircinin, "Kenardaki ağaca çarp" diye bağırdığını söyledi. Şoför Uzunoğlunun bir türlü hâkim olamadığı otobüs, daha sonra da kaçmaya çalışan Yahya Kemal Sağlık Meslek Lisesi öğretmenleri Fatma Koç (46) ve Filiz Toperi ezdi. Ve otobüs son olarak başka can almadan bir ağaca çarparak durduğunda Toper olay yerinde hayatını kaybetmişti. Teşhis etti ve atladı! Korkunç otobüsün biçmesiyle can veren Filiz Toperin yüzü parçalandığı için, kimlik teşhisi uzun süre yapılamadı. Öğretmen arkadaşları ve öğrencilerinin tanıyamadığı talihsiz kadının teşhisi için polis memuru eşi Salih Toper hastaneye çağrıldı. Cesedin eşi olduğunu teşhis eden ve şoka giren Toper, 2. kat penceresinden aşağı atladı ve hafif yaralandı. Dehşetin tanıkları Haluk Görkem, "Arabamdaydım. Yeşil ışık yandı, geçtim. Arkadan bir araç vurdu. Üstümüzden de bir araç geçti. Sonrasını hatırlamıyorum" derken, Hayat Sertyel de dehşeti şöyle anlattı: "Oğlumla karşıya geçerken, otobüs duran bir arabaya çarptı. Bu araç da gelip bize vurdu. Oğlum Mert için çok korktum."

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.