SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

"Arzu Kaprol" Paris Fashion Week Sonbahar-Kış 2011/2012

Arman yansıması... Arzu Kaprol, Archeology of the Future (Gelecegin Arkeolojisi) ismini verdiği 2011-2012 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nda Arman’ın eserlerinden yola çıkarak geleceğin formlarını keşfediyor, yeniden tanımlıyor.

|

 Arman yansıması...

Arzu Kaprol, Archeology of the Future (Gelecegin Arkeolojisi) ismini verdiği 2011-2012 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nda Arman’ın eserlerinden yola çıkarak geleceğin formlarını keşfediyor, yeniden tanımlıyor. 

2011 – 2012 Sonbahar/Kış Koleksiyonu ‘Archeology of the Future’da farklı formları bir arada kullanan Arzu Kaprol, fütüristik detayları vurguluyor. Kırmızı, gri ve siyahın ana renkler olarak dikkat çektiği tasarımlarda; parçalama ve saçak teknikleri, katlama ve üst üste gelme detayları, double face kumaş kullanımları ve desenli parçalar yaratıcılığı ve sıradışılığı sembolize ediyor. 

Yeni gerçekçilik akımının en önemli isimlerinden Arman’ın heykelleriyle; yaratıp, yakıp, toprağa saklayıp, yeniden keşfettiği; doğaya bıraktığı ve yeniden çıkardığı eserlerinden ilham alan tasarımcı, bu bakış açısından hareketle yaratıcılığına yeni bir yorum katarak farklı formları harmanlıyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.