SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Abramoviç’e ‘yer yok’ dedi kahraman oldu

Zenginliğiyle dünyaca ünlü olan Roman Abramoviç’e masa vermeyen lokanta işletmecisi, İtalya’da ‘kahraman’ ilan edildi

|

İTALYA’NIN Toskana bölgesinde yerel bir lokanta işletmecisi, dünyaca ünlü zenginlerden Rus işadamı Roman Abramoviç’e lokantasında yer olmadığı gerekçesiyle masa vermeyince İtalyan medyasında ‘kahraman’ ilan edildi. Abramoviç, yatıyla gittiği Forte dei Marmi’de “Bistrot” adlı bir restoranda, 8 kişilik ekibiyle birlikte yemek yemek istedi. Ancak restoranın işletmecisi David Vaiani, “tüm masalarının önceden ayırtıldığı” gerekçesiyle Abramoviç’e masa vermedi.

MEDYA tavrıyla Vaiani’yi “kahraman” ilan ederken, Abramoviç’in Forte die Marmi’de “bir dakika daha durmamaya karar verdiğini” ve yatının kaptanına “tam gaz Sardunya Adası’na doğru devam et” dediğini yazdı. Forte die Marmi Belediye Başkanı da, Bistrot lokantasının Abramoviç’i geri çevirmekle “iyi yaptığını” söylediğini yazdı. Gazete, Buartti’nin, “Kurallar sadece vatandaşlar için değil, turistler için de geçerlidir. Bunlar çok zengin kimseler olsa bile” dediğini yazdı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.