SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

9 Şubat 2022 Çarşamba burç yorumu – Günlük burç yorumları

Öğle sonrası daha belirsiz! 9 Şubat 2022 Çarşamba burç yorumuna göre bugün ne yapılabilir, nelerden kaçınmalı?

|

Bugün ne yapılabilir? Günün ilk yarısında Ay Boğa burcunun sonunda ilerliyor. Bu saatlerde sorumluluklar, işle ilgili konular öne çıkmakta. İlerleme yavaş olabilir. Ay saat 7:47’den İkizler’e ilerleyeceği 13:26’ya kadar boşlukta kalacak. Bu nedenle günün ilk yarısında önemli kararlar vermek için pek uygun değil. Öğle sonrasında yeni haberler bazı değişiklikler de getirebilir.

Nelerden kaçınmalı? Günün ilk yarısında maddi konulara, harcamalara daha çok dikkat etmek durumundayız. Sıkışıklıklar yaşayabiliriz. Gereksiz masraflar gündeme gelebilir. Öğle sonrasında hareket artmakta. Ancak belirsizlikler ya da net olmayan koşullar da olabilir. Kendimizi anlatmak açısından yapabileceğimiz şeyler var.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 13/ Hareket   Daha dikkatli düşünmeliyiz. Maya takvimi Tzolkin’e göre Hareket, diğer adıyla Dünya günündeyiz. Her şeyin daha dengeli ve kararlı olmasını istesek de ortaya çıkan değişiklikler yüzünden daha esnek olabilmeyi öğrenmek durumundayız.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.