SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

8 Mart 2022 Salı burç yorumu – Günlük burç yorumları

Önyargılar engelliyor! 8 Mart 2022 Salı burç yorumuna göre bugün ne yapılabilir, nelerden kaçınmalı?

|

Bugün ne yapılabilir? Bugün iletişim alanında daha net ve dengeli olmaya çalışalım. Görüşlerimiz dirençle karşılaşabileceği gibi ısrar ve engelleyici tavırlar da dikkat çekebilir. Maddi konuların olduğu kararlarda yeni tavırlar, istekler ortaya koyabiliriz. Ancak hemen öğle sonrasındaki saatlerde görüşmelerde ve ticari konularda bazı engelleri aşmak gerekebilir.

Nelerden kaçınmalı? Özellikle öğle sonrasında daha akılcı bir tutum içinde olmaya gayret edelim. Duygusal nedenler yüzünden önyargılar ve aşırı tutucu ya da savunmacı bir tavır içinde olabiliriz.  Saat 21:39’dan sonra İkizler burcuna ilerleyen Ay daha esnek ve hızlı koşulların ve görüşmelerin olabileceğini gösteriyor.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 1/Mısır Yeni bir döngü açılmakta. Tzolkin’e göre bugün Mısır ya da Tohum günündeyiz. Canlı, yaratıcı ve verimli olabileceğimiz bir gündeyiz. Yeni anlaşmalar ve ilişkiler kurabiliriz. Özellikle ilişkiler ve beraberlikler oldukça harekete geçirici olabilir. Yakın beraberliklerimizde daha talepkar hareket edebiliriz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.