SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

7 Şubat 2022 Pazartesi burç yorumu – Günlük burç yorumları

Bir B planınız olsun! 7 Şubat 2022 Pazartesi burç yorumuna göre bugün ne yapılabilir, nelerden kaçınmalı?

|

Bugün ne yapılabilir? Haftanın ilk gününde Boğa burcunda büyüyen Ay Uranüs’e doğru ilerliyor. Somut düşünüp yaratıcı olabileceğimiz koşullar var. Parasal konularda daha gerçekçi davranabiliriz. Ancak bazı ani değişiklikler de gündeme gelebilir. Özellikle öğle sonrasında daha verimli olabileceğimiz imkanlar bulabiliriz. Biraz esnek olmalıyız.

Nelerden kaçınmalı? Bugün toprağı ilgilendiren konular, birikimler ve kaynaklarımızı kullanmak açısından hareketli bir gün olabilir. Daha inşa edici olabiliriz. Şartlar kimi zaman bizi yavaşlatsa da, göstereceğimiz kararlılık işe yarayacak. Uzaklarla ilgili konular da gündeme gelebilir. Öğle saatlerinde ilhama açığız ancak dalgınlık olabilir.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 11/Kartal   Gelecek yönünde yeni çözümler yaratabiliriz. Maya takvimi Tzolkin’e göre Kartal günündeyiz. Bu gün burcu cesareti ve kendi çıkarlarımız doğrultusunda harekete geçebilme yeteneğini vurguluyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.