SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

7 Nisan 2022 Perşembe burç yorumu – Günlük burç yorumları

Düşüncelerimizi toparlayalım! 7 Nisan 2022 Perşembe burç yorumuna göre bugün ne yapılabilir, nelerden kaçınmalı?

|

Bugün ne yapılabilir? Bugün kafamızdakilerini toparlamak ve düşüncelerimize çeki düzen vermek için uygun koşullar var. Günlük işlerimizi, eve yönelik konuları daha iyi halledebiliriz. Ay erken saatlerden (6:14) itibaren boşluğa girmekte ve ancak 18:30’da Yengeç burcuna ilerlemekte. Israrcı olmayalım ve bu saatler arasında sürprizlere daha açık olalım.

Nelerden kaçınmalı? Saat 18:30’a kadar belirsizlik içeren durumlar, karar vermemizi zorlaştıran olaylar mümkün. Dolayısı ile kolayca dağılabiliriz. Yine de bugün eksikleri görmek ve pratik düşünebilmek için imkanlar sağlıyor. Akşam saatlerinde duygusal açıdan uyum ve mutluluk sağlayan olaylar var. Bu saatlerde evde ve özel hayatımızda daha çok şey paylaşabiliriz.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 5/Jaguar   Yaratıcı imkanlar bulabiliriz. Bugün bizim için hassas ve hatta gizli olan konuların gündeme geldiğini görebiliriz. Mahremiyet önemli bir unsur haline gelebilir. Olayları fazla karmaşık hale getirmemeliyiz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.