SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

5 Nisan 2022 Salı burç yorumu – Günlük burç yorumları

Mars ve Satürn birleşiyor! 5 Nisan 2022 Salı burç yorumuna göre bugün ne yapılabilir, nelerden kaçınmalı?

|

Bugün ne yapılabilir? Bugün iki kötücül gezegenin birleştiğini görüyoruz. Bugünlerde sert koşullar, yüksek bir gerilim ve yıkıcı enerjilerin konsantrasyonu var. Tansiyon yükselten koşullar ve artan stres karşısında daha sakin ve esnek olmaya çalışmalıyız. Fiziksel açıdan risk oluşturabilecek koşullara, kazalara dikkat edelim. Meditasyon yapalım.

Nelerden kaçınmalı? İkizler burcuna ilerleyen Ay gerginliklerden uzaklaşmak için esneklik göstermemizi kolaylaştırıyor. Yeni bakış açılarına hazır olmak, öğrenmek ve kendimizi geliştirmek için fırsatlar bulacağız. Sabah saatlerini daha iyi kullanmaya çalışalım. İddialaşmaktan ve inatlaşmaktan çok uygulayıcı olmaya gayret edelim. Bugün olaylara bakış açımızı değiştirmek bize çok şey kazandıracak.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 3/ Süpürge Sözlerimizi ve zekamızı doğru yönde kullanalım. Bugün Maya takvimine göre Süpürge günündeyiz.  Bugün kendi iç dengemizi daha iyi tutmaya özen göstermeliyiz. Kendi kişisel konularımızdan vazgeçmemiz ve fedakarlıkta bulunma zorunluğumuz gerginliklere yol açabilir.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.