SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

5 Ağustos 2024 Pazartesi burç yorumu - Günlük burç yorumları

Cömert olabiliriz ! 5 Ağustos 2024 Pazartesi burç yorumu

|

Bugün ne yapılabilir? Haftanın ilk gününde kişisel gücümüzü ve kendimize güvenimizi daha çok gösterebileceğimiz imkanlar var. Kararlı olabiliriz. Yaratıcı bir alana odaklanmak faydalı olacak. Duygusal alanda daha cesur bir gündeyiz. Kişisel isteklerimizi ve keyfimizi öne almak istiyoruz. Böyle zamanlarda biraz esneklik göstermek yararlı olacak.

Nelerden kaçınmalı? Merkür’ün de geri gitmesi ile birlikte eksik kalan şeyleri tamamlama uğraşına girebiliriz. Detaylar, işle, düzenle ilgili konular çok daha önemli olabilir. Böyle zamanlarda olayları biraz tersinden görmek faydalı olacak. Nerede fedakarlık gösterebiliriz sorusunu sorabiliriz. Akşam saatleri daha fazla belirsizlik ve anilik getiriyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.