SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

4 Şubat Hangi Burç Oluyor? 2023 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu

Astroloji ile ilgilenen kişiler burçların hangi tarihlerde olduğu ve hangi özelliklere sahip olduğunu merak etmektedir. Bunlardan birisi de Şubat ayıdır. 4 Şubat tarihinde doğmuş kişiler hangi burca ait olduklarını araştırmaktadır. Peki 4 Şubat hangi burç oluyor? Özellikleri, yükseleni ve burç yorumu hakkında bilgileri detaylıca derledik.

|

12 burç içerisinde bulunan her burcun farklı özellikleri bulunmaktadır. Bu aylardan birisi olan Şubat ayının hangi burca ait olduğu tarihe göre değişmektedir. 4 Şubatta doğan kişiler ise kova burcuna ait olmaktadır.

4 Şubat Hangi Burç Oluyor?

Şubat ayı yılın ikinci ayı olmak ile birlikte kova burcuna ait olmaktadır. Fakat kişinin kova burcu olabilmesi için doğum tarihinin22 Ocak ile 19 Şubat arasında olması gerekir. BU nedenle 4 Şubat tarihinin burcu kova burcudur.

4 Şubat Kova Burcu Yükseleni Nedir?

Yükselen burçlar kişilerin fiziksel görünüşlerini ve kendilerini nasıl gördüklerini temsil eden burçlardır. Bu burçlar yaklaşık olarak 2 saat aralıklar ile değişmektedir. 4 Şubat kova burcunun yükselenini hesaplamak için ise kişinin doğduğu saatin ve dakikasının bilinmesi gerekmektedir.

Kova Burcu Yorumu ve Özellikleri

Kova burcu sınırsız hayal güçleri olan bir burçtur. Kovalar sezgisel ve akılcı olmalarının yanı sıra oldukça dik kafalılardır. Sezgilerinden dolayı ise kendilerine söylenecekleri önceden fark edebilirler.

Kova burcu sahip oldukları özellikler ile dikkat çekici bir yapıları vardır. Sevecen ve sıcakkanlı olan kovalar herkese eşit şekilde yaklaşırlar. Modern bir görünüme sahip olsalar da bazen sabit fikirli olabilirler. Ayrıca kova burçları özgürlüklerine çok düşkün ve özgür yaşamayı seven bir yapıya sahiplerdir.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.