SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

4 Şubat 2024 Pazar burç yorumu - Günlük burç yorumları

Özellikle yükselen burcunuzu okumalısınız ! 4 Şubat 2024 Pazar burç yorumu

|

Bu hafta tamamlanma ve bitme aşamasında olan pek çok şey görebiliriz. Düşüncelerimizi daha farklı ve derin kılacak koşullar var. Haftanın ilk günlerinde daha araştırmacı ve sorgulayıcı bir tutum içinde olabiliriz. Ancak bugünlerde iyimserliğimizi yüksek tutmaya çalışalım. 7 Şubat civarında aşkta ve arkadaşlıklarda, genel olarak ilişkilerimizde önemli bir değerlendirme ve seçim yapma gereği duyabiliriz. Haftanın ikinci yarısında sürprizler, ani değişiklikler göze çarpıyor. 10 Şubat’taki yeniay gelecek yönünde daha fazla şey yapma isteğimizi öne çıkarıyor.

AY TAKVİMİ

Hangi gün nelere önem verelim?

4 Şubat Pazar: Arkadaşlar arasında ya da sosyal bir ortamda samimi ve açık olabileceğimiz, yeni şeyler öğrenebileceğimiz bir gündeyiz.

5 Şubat Pazartesi: Işıkların uyumu gelecek yönünde daha doğru bir değerlendirme yapabileceğimizi gösteriyor. Pozitif düşünebiliriz.

6 Şubat Salı: Günün ilk yarısında beklentilerimiz yüksek olabilir. Ancak daha gerçekçi olmak durumundayız.

7 Şubat Çarşamba: Bugün daha gerçekçi ve somut düşünebiliriz. Sanatsal konular yapıcı sonuçlar getirebilir.

8 Şubat Perşembe: Özellikle öğle saatlerinde daha dikkatli ve önlemci olmaya çalışalım. Bizi ani kararlara yönelten durumlar olabilir.

9 Şubat Cuma: Yeni fikirler gündeme geliyor. Biraz daha sabırlı olmalıyız.

10 Şubat Cumartesi: Yeniayın getirdiği farklı enerjiyi hissedebiliriz. Orijinal düşünceler ortaya koymak için güzel bir gün.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.