SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

31 Ocak Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu

31 Ocak tarihinde doğan kişiler hem burçları hem de yükselenleri ile özelliklerini yansıtmaktadır. Başlıca özellikleri arasında insan ve doğa sevgisi olan dürüstlüğe önem veren yapıdadırlar. Hayatlarının birçok alanında burç özellikleri arasında yer alan hayal güçlerini kullanmaktadırlar. 31 Ocakta doğan bir kişinin yükseleni nedir? İşte, tüm detaylar.

|

31 Ocak tarihi içerisinde doğan kişi Ay ve Marsın yörüngesine bağlı olarak yükselen değişim dönemine gelmektedir.

31 Ocak Hangi Burç Oluyor?

31 Ocak tarihinde doğan kişiler Kova burcu olmaktadır. Hava gurubu içerisinde yer alan ve burçlarına sadık kişiler olarak 31 Ocak tarihinde doğan kişiler baskın Kovalardır. Bu özellikleri ile pozitif bir yapıda, hayal güçleri gelişmiş ve dürüst yapıda inşalardır.

31 Ocak Kova Burcu Yükseleni Nedir?

31 Ocak tarihinde Kova olan kişilerin Ay ve Mars yörüngesine göre belirlenen yükselenleri 31 Ocak ve 9 Şubat arasındaki değerlere sahiptir.

00:00 ve 00:30 küçük bir aralık arasında Terazi olmaktadır.

00:30 ve 03:00 arasında Akrep olmaktadır.

03:30 ile 05:30 arasında ise Yay olmaktadır.

06:00 ile 07:30 arasında Oğlak burcu olmaktadır.

Kova Burcu Yorumu ve Özellikleri?

Kova burcu özellikleri, hayatlarının her döneminde fayda sağlayan ve kişiliklerinin belirleyici özellikleri arasında yer alan özelliktedir. Hayal güçlerinin gelişmiş olması ve hayatlarında daha hayali olarak dünyayı görmeleri ile yansımaktadır.

En başta yer alan özellikleri arasında dürüstlük olmaktadır. Her zaman dürüst olmaya ve bunu yansıtmaya özen gösterirler.

 

31 Ocak Hangi Burç Oluyor? 2022 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.