SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

31 Mart 2022 Perşembe burç yorumu – Günlük burç yorumları

Yeni enerjiler! 31 Mart 2022 Perşembe burç yorumuna göre bugün ne yapılabilir, nelerden kaçınmalı?

|

Bugün ne yapılabilir? Ay bugün öğle saatlerinde (12:30) Koç burcuna ilerleyerek daha girişken ve yenilikçi bir tema getiriyor. Günün ilk yarısında bazı sıkıntılar, belirsizlikler ve bitişler gündeme gelebilir. Ancak öğle sonrasında yeni bir fikir, yeni bir niyet ve kişisel açıdan önemli hissettiğimiz konulara zaman ayırabiliriz. Aceleci olmayalım.

Nelerden kaçınmalı? Son birkaç günün getirdiği kabullenme ve bırakma psikolojisi yerini daha hızlı davranabileceğimiz imkanlar getirmekte. Bugün kritik görüşmeler, konuşmalar ve haberler ile harekete geçebileceğimiz koşullar var. Ancak günün geç saatlerinde aksilikler, kazalar ya da tartışma yaratabilecek olasılıklara da hazır olalım.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 11/Geyik Hayal gücümüzü kullanabiliriz. Mayalara göre Geyik günündeyiz. Bu gün burcu hassasiyeti, sanatı, işbirliğini ve cömertliği anlatır. Başkalarına hizmet ve yardım edebileceğimiz bir gündeyiz.  Duygusal alanda daha mutlu ve olumlu ilişkiler geliştirebiliriz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.