SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

31 Ağustos 2022 Çarşamba burç yorumu – Günlük burç yorumları

Ay yanan yolda ilerliyor! 31 Ağustos 2022 Çarşamba burç yorumuna göre bugün ne yapılabilir, nelerden kaçınmalı?

|

Bugün ne yapılabilir? Bugün karşılıklı konularda, ilişkilerimizde daha hassas bir denge var. Duygusal açıdan tepki vermeye ve alıngan davranmaya fazlası ile açığız. Görüşmelerde, pazarlıklarda daha sakin ve soğukkanlı olmaya ihtiyacımız olacak. Özellikle öğle saatlerinde duygusal karşılaşmalar daha yoğun ya da üzerimizde bir baskı kuruyor olabilir.

Nelerden kaçınmalı? Öğle saatlerinde bizi duygusal açıdan yorabilecek durumlarla karşılaşabiliriz. Kimi zaman gizli saklı durumlar ya da duygusal sürtüşmeye neden olabilecek olaylarla karşılaşabiliriz. Ay saat 13:43’ten 20:10’a kadar boşlukta kalacağı için günün ikinci yarısında özellikle daha sakin ve huzurlu olmaya çalışalım. Yolculuklar daha yorucu olabilir.

 Maya takviminde bugün

Galaktik ton 8/ Yönetici Beklentilerimizde daha gerçekçi olalım. Bazı yargılar ve sonuçlar içindeyiz. İdealize ettiğimiz kişi ya da koşullara dikkat edelim.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.