SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

29 Kasım 2023 Çarşamba burç yorumu - Günlük burç yorumları

İlişkiler gözden geçiyor ! 29 Kasım 2023 Çarşamba burç yorumu

|

Bugün ne yapılabilir? Aşkta ve beraberliklerde geçmişten kalan hassasiyetler ya da hatıralar dikkat çekebilir. Bugün Yengeç burcuna ilerleyen Ay eve, ailemize yönelik beklentilerimize daha fazla zaman ayırabileceğimizi anlatmakta. Sevdiklerimizle ilgili konular da hassas hale gelebilir. Ancak aşkta ve ortaklaşa konularda bir takım kalıpları, alışkanlıkları değiştirmek isteyebiliriz.

Nelerden kaçınmalı? Eşimizi, yakınları ve özellikle kadınlarla ilgili konuları daha fazla önemseyebiliriz. Bu konularda bizi bağlayan ve duygusal açıdan meşgul eden durumlar var. Özellikle günün geç saatlerinde aşkta ve beraberliklerde eksikler ya da rahatsızlıklar daha fazla ortaya çıkabilir. Bu saatlerde şanssızlıklar gündeme gelebilir.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.