SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

28 Ocak 2022 Cuma burç yorumu – Günlük burç yorumları

Sosyal konulara açığız! 28 Ocak 2022 Cuma burç yorumuna göre bugün ne yapılabilir, nelerden kaçınmalı?

|

Bugün ne yapılabilir? Hafta sonu yaklaşırken, Ay Yay burcunda ilerliyor. Bu görünüm hareket, iyimserlik ve özgürlük ihtiyacı getirmekte. Bugün başkalarının önerilerinden, bilgilerden fayda sağlayabileceğimiz gibi, kendi düşünce ve inançlarımızı da anlatma konusunda oldukça istekli olabiliriz. Maceraya ve yeni şeyler öğrenmeye isteğimiz yüksek.

Nelerden kaçınmalı? Sabah saatlerinde sorumlulukları daha iyi ele almak mümkün. Diğer yandan düşüncelerimizi de gözden geçirmek yararlı olacak. Kimi zaman endişeler, korkular nedeni ile ortaya koyamadığımız şeyler olabilir. Merkür-Plüton’a yaklaşırken zihinsel açıdan oldukça kurcalayıcı olabilir ve gizli kalan şeyleri de anlamaya çalışabiliriz.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 1/Geyik Yeni bir döngü açılıyor. Bugün Mayalara göre Geyik günündeyiz. Bu gün burcu hassasiyeti, sanatı, işbirliğini ve cömertliği anlatır. Başkalarına hizmet ve yardım edebileceğimiz bir gündeyiz.  Duygusal alanda daha mutlu ve olumlu ilişkiler geliştirebiliriz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.