SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

28 Mart 2022 Pazartesi burç yorumu – Günlük burç yorumları

Venüs Satürn ile birleşiyor! 28 Mart 2022 Pazartesi burç yorumuna göre bugün ne yapılabilir, nelerden kaçınmalı?

|

Bugün ne yapılabilir? Bugün Ay ve Venüs, Mars ve Satürn’ün arasında kalırken şartlar pek rahat olmayabilir. Sosyal konular, özgürlükler, grupları ilgilendiren koşullar bizi daha fazla ilgilendirebilir. Bugün arkadaşlıklar içinde daha olumlu kalmaya özen göstermeliyiz. Duygularımızı anlatma konusunda zorlanabiliriz. Düşüncelerimizi daha yapıcı kılmak durumundayız.

Nelerden kaçınmalı? Bugün yan yana gelen Venüs ve Satürn de parasal alanda, kendimizi mutlu hissetmek istediğimiz konularda sertliklere, kısıtlamalara işaret ediyor. Böyle zamanlarda ilişkilerimizde üzerinde daha ciddi durmak isteyebiliriz. Aşkta ya da ailevi konularda bizi duygusal açıdan soğutan durumlar olabilir. Düşüncelerimize dikkat edelim.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 8/Mısır   Adil davranmayı gerektiren bir gündeyiz. Tzolkin’e göre bugün Mısır ya da tohum burcundayız. Canlı, yaratıcı ve verimli olabileceğimiz bir gündeyiz. Özellikle ilişkiler ve beraberlikler oldukça harekete geçirici olabilir. Yakın beraberliklerimizde daha talepkar hareket edebiliriz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.