SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

28 Ağustos 2024 Çarşamba burç yorumu - Günlük burç yorumları

Harekete geçiyoruz ! 28 Ağustos 2024 Çarşamba burç yorumu

|

Bugün ne yapılabilir? Bugün kimi zaman endişe nedeni ile kimi zamanda ailevi konular yüzünden kendimizi daha hassas bulabiliriz. Bu durum bizi hareket geçmeye de yöneltebiliriz. Kendimizi ve başkalarını daha fazla anlamaya çalışabiliriz. Ancak karşılıklı konularda yüksek beklentileri gözden geçirmek faydalı olacak. Duygusal nedenler yüzünden olaylara objektif bakamayabiliriz.

Nelerden kaçınmalı? Günün erken saatlerinde belirsizlik ve ikilik içeren durumlarla karşılaşabiliriz. Saat 11:47’den itibaren karar vermek ve harekete geçmek daha kolay olacak. Günün geç saatlerinde daha olumlu değerlendirmeler yapabiliriz. Bugünlerde eksik kalan şeyleri daha iyi anlayabilir ve kararlarımızı gözden geçirebiliriz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.